tm

Teksko mreža želi postati poznati
proizvođač modne odjeće i obuće
s proizvodima prepoznatljivim
i konkurentnim na domaćem
i inozemnom tržištu.

crta

HRVATSKI KLASTER ODJEĆE

Samoborska cesta 256
10000 Zagreb

Tel: +385 1 3498-513, 514, 515
Mob:+385 099 7028-283,
091 2513-011, 091 4920-830
Fax: +385 1 3498-647


info@teksko-mreza.com

J&F underwear

Osnovna djelatnost Hrvatske tvrtke J.F. Patent d.o.o. je razvoj, obrada i trgovina tekstilnom robom.

Voljeli bismo vam predstaviti naš glavni inovativni proizvod iz kolekcije J&F UNDERWEAR – muške donje gaćice s pregradom za penis. S ovim proizvodom postavljamo nova mjerila i standarde u segmentu muškog donjeg rublja. Snaga koncepta se očituje kroz jedinstvenost izvedbe i jednostavnost primjene, čemu svjedoči i međunarodna potvrda Europske patentne organizacije EPO - PCT/HR2010/000025. Vizija razvoja tvrtke J.F. Patent d.o.o. je daljnje pronalaženje jedinstveno kvalitetnih rješenja na području donjeg rublja. U najavi je širenje asortimana na kompletno žensko donje rublje s inovativnim rješenjima.

Svrha inovativnosti je kvalitetan napredak civilizacije kroz modernizaciju postojećeg

Hrvatska tvrtka J.F.Patent iz Splita donosi novo, inovativno rješenje na području muškog donjeg rublja. Slobodni smo kazati da nastavljamo s evolucijom donjeg rublja, samo ovaj put u segmentu muškog donjeg rublja. Naša inovacija službenog naziva „Muške donje gaćice s pregradom za penis“, donosi nova, do sada neviđena rješenja, po pitanju udobnosti, higijene i mode.

J&F UNDERWEAR muške donje gaćice se šivaju u svim izvedbama osim u klasičnoj slip verziji – zasada. Svojim izgledom se izvana nimalo ne razlikuju od klasičnih donjih gaćica, što je i bio dizajnerski cilj. Inovativnost se očituje unutrašnjim dijelom gaćica na kojima je ušivena tekstilna pregrada s kojom se postigla potpuna odvojivost spolovila od testisa. Nošenjem J&F UNDERWEAR donjih gaćica, spolovilo se nalazi unutar spomenute tekstilne pregrade, a testisi ostaju na uobičajenom mjestu te se tako izbjegao direktan kontakt.

Očekujemo je da će ovaj proizvod naići na pozitivne reakcije jer ovom inovacijom tvrtka J.F. Patent d.o.o. donosi nova i praktična rješenja s ciljem unapređenja osobne higijene i zdravlja.